Slimline BTN 60C Basalt Gneiss

449,00 kr.
Bestillingsvare
SKU
MNBTNSL60CBG
BTN Slimline 60C 20x55 cm. Basalt Gneiss.
Slimline BTN,
Mærke:
Back To Nature Basalt Gneiss Slimline 60C.

60C er den mindste sektion af slimline fra BTN og måler 20 cm. i bredden.
Denne sektion er kun nødvendig, hvis du står og mangler et lille stykke for at din slimline baggrund, kommer til at fylde hele bredden.
Farven Basalt Gneiss er en god farve, som passer til næsten alle akvarier og giver en flot rødlig og mørk dekorativ effekt i akvariet.

Slimline fra BTN er det oplagt valg til dig, som ønsker en baggrund i akvariet, som ikke må fylde ret meget, enten på grund af akvariets størrelse eller du vil bruge anden dekoration i akvariet, men stadig ønsker en flot baggrund, til en overkommelig pris.

Back To Nature slimline er opdelt i sektioner, som du sammensætter, for at opnå den ønskede bredde i akvariet. Er akvariet eksempelvis 170x60x60 cm. så skal du bruge 1x60A + 1x60B + 1x60A + 1x60C, hvilket giver en total bredde på 170 cm.
Det vil være nødvendigt med lidt tilpasning af slimline og det gør du nemt med en hobbykniv eller sav, så din nye slimline baggrund kommer til at passe perfekt.
Monteres med akvarie silikone, som skal fordeles ud over hele bagsiden, så du får det bedste resultat og undgår, at den kommer til at bule ud.

Slimline 60C i farven Basalt Gneiss måler 20x55 cm. og passer til akvarier op til 60 cm.