Hvem er Maswanord.dk?

Maswanord.dk er belligende i Hjørring Nordjylland og er en internetbaseret forretning med et stort udvalg af produkter indenfor akvarieudstyr og akvarietilbehør fra førende producenter indenfor dette område, herunder Eheim, Hydor, Tropical, Sera, Easy-Life, Ziss og mange flere.

Maswanord.dk drives som en bibeskæftigelse, ved siden af mit fuldtidsarbejde, som webmaster hos Almas Park & Fritid og derfor anbefales det, at telefonisk kontakt på hverdage er efter kl. 16.00.

Baggrunden for Maswanord.dk er min store passion for akvariefisk og især cichlider fra tanganyika søen, har fulgt mig i alle årene og især Tropheus og petrochromis varianterne, har og fylder stadig meget.
Jeg er det sidste års tid begyndt at kigge lidt på Malawi cichliderne og især Mbuna typerne er der nu blevet plads til i mine akvarier.

Jeg har mulighed for at få et bredt udvalg af tanganyika og malawi cichlider hjem, så du er velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis der er noget du er på udkig efter.

Jeg arbejder hele tiden på at udvide sortimentet i webshoppen og ikke mindst at kunne tilbyde produkterne til den helt rigtige pris.

Med venlig hilsen
Kasper Elund, Maswanord.dk