Hvem er Maswanord.dk?

Maswanord.dks baggrund

Maswanord.dk er belligende i Hjørring Nordjylland og er en internetbaseret forretning, med et stort udvalg af produkter indenfor akvarieudstyr og akvarietilbehør fra førende producenter indenfor dette område, herunder Eheim, Hydor, Tropical, Sera, Easy-Life, Ziss og mange flere.

Jeg har igennem tiden stiftet bekendsskab med et bredt udvalg af akvarieudstyr og har fået mine egne erfaringer med diverse produkter og man må sige, at der igennem de sidste 20 år er sket en del på området indenfor akvarieudstyr og tilbehør.
Der er kommet flere forskellige nye mærker frem og udvalget indenfor eksempelvis pumper, fiskefoder, LED akvariebelysning dekoration / baggrunde til akvarier er meget stort.

Har du spørgsmål eller søger råd og vejlednig, så er du meget velkommen til at kontakte os og vi skal gøre vores bedste for, at du får den bedste vejledning og rådgivning.

Jeg arbejder hele tiden på at finde nye spænende produkter og udvide sortimentet i webshoppen og ikke mindst kunne tilbyde produkterne, til den helt rigtige pris.

Maswanord.dk drives som en bibeskæftigelse, ved siden af mit fuldtidsarbejde i Aalborg og derfor anbefales det, at telefonisk kontakt på hverdage er efter kl. 17.00. Er det ikke muligt at få fat i mig på telefonen, så send venligst en mail eller SMS.

Baggrunden for Maswanord.dk er min store passion for akvariefisk og især cichliderne fra Tanganyika søen, har fulgt mig siden, jeg var en lille knægt.
Havde en pause med fiskene i teenageårene, men har de sidste 20 år haft akvarier hele tiden og som tiden er gået, er der kommet flere og flere til, så jeg i dag har cirka 50 akvarier med Tanganyika og Malawi cichlider.

De sidste par år er jeg begyndt at holde cichliderne fra Malawi, hvilket er lidt en omvæltnig, da der findes en del flere Malawi cichlider end Tanganyika og mange af typerne fra Malawi lægger meget tæt op af hinanden.

Derudover er jeg sidst i 2021 startet op med salg af alt i foder og udstyr til hund og kat, som du kan se mere af her: Luxuspets.dk

Alt indhold på Maswanord.dk er beskyttet af ophavsret og kopiering af indhold er ikke tilladt. Overtrædelse vil medføre erstatningsansvar.

Import af Malawi og Tanganyika cichlider

Jeg har direkte import af Malawi (Tanzania) og Tanganyika (Burundi, Congo, Tanzania og Zambia) cichlider fra Afrika og kan i den forbindelse tilbude et stort udvalg af cichlider med direkte forsendelse fra Afrika.
Forsendelse direkte fra Afrika er kun til virksomheder med gyldig virksomhedsregistrering.

Er du erhvervsdrivende og ønsker at høre mere om direkte import af Malawi og Tanganyika cichlider, så kontakt mig venligst her.

We offer direct import from Africa of Malawi and Tanganyika cichlids. We have a wide selection of fish from both lakes.
From Lake Malawi we offer fish from Tanzania and from lake Tanganyika we have access to all areas from Burudi, Congo, Tanzania and Zambia.

We only offer direct shipping to companies with valid company registration.
For further information about current stock and terms please contach me here.

Med venlig hilsen
Kasper Elund, Maswanord.dk