Filtermåtter

HMF Filtermåtter - Billig og effektiv filtrering i akvariet

Filtermåtter HMF er et rigtig godt valg, hvis du ønsker et indvendigt filter, som har en utrolig stor overflade, som giver grobund for alle de nyttige bakterier.
HMF filtermåtter er rigtige gode til opbygning af baggrundsfilter bag akvariebaggrunden i akvariet.

Den største fordel ved denne type filtre er, at det er en meget billig, men effektiv løsning, som samtidigt holder længe inden filtret skal renses.
Der er utrolig mange måder at opbygge et HMF filter på og mange bruger eksempelvis slimline til at skjule HMF filteret, da det ikke er det skønneste at kigge på i stureakvariet eksempelvis.

Opbygningen af HMF filter kan gøres på mange måder og personlig selv, så gør jeg det ved at lime to glaslister fast i akvariet, som holder filtermåtten på plads, så der kommer et kammer bag filtermåtten, hvor det er muligt at suge skidt op, samt have stigrør til luft m.m.

Hvilken filtermåtte skal jeg vælge?

Vores HMF filtermåtter fås i tre forskellige PPI størrelser, som indikerer hvor store porrerne i den enkelte filtermåtte er.

  • PPI 10 - Grov filtersvamp.
  • PPI 20 - Mellemgrov filtersvamp.
  • PPI 30 - Fin filtersvamp.

Hvilken filtermåtte du skal bruge afhænger lidt af hvordan dit filter skal opbygges i akvariet og om det er bag baggrunden i akvariet eller ikke.
Den mest anvendte filtermåtte er mellemgrov i PPI 20 og denne bruges primært, hvis dit HMF filter består af en enkelt filtermåtte.

Er du i tvivl om opbygning af HMF filter eller valg af filtermåtte, så kontakt os venligst via mail eller telefonisk.

Vis som Gitter Liste

23 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

23 varer

2 3 4 5
Faldende orden