Aqualight LED

Aqualight LED Akvarielys

Vil du gerne have LED lys på dit akvarie og ikke ønsker at det koster en bondegård, så er Aqualight med sikkerhed det LED lys der passer lige til dit akvarie.
Prisvenlig LED med IP68 klassificering, hvilket betyder at det er helt vandtæt.

Vi fører hos Maswanord.dk hele sortimentet fra Aqualight, så du har valgmuligheden for at tilpasse og få det LED lys til dit akvarie, som du ønsker og hvor farverne passer til fiskene / cichliderne i akvariet.
Vis som Gitter Liste

24 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

24 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Prisvenligt LED fra Aqualight

Aqualight er ikke et dyrt LED produkt, men tilbyder et rigtig godt prisvenligt alternativ til de allerede etablerede mærker på markedet, hvor du får en rigtig god kvalitet til prisen.
I forhold til nogle af de andre mærker på markedet, er prisen på Aqualight 1/5 i forhold til disse, så der er mange penge at spare.

Hvorfor Aqualight LED?

Fordelen med Aqualight LED er, at det findes i flere forskellige farver og med LED er det kelvin, som beskriver lysets farve og lumens, der fortæller hvor kraftigt lyset er.
Det betyder jo højere lumens jo kraftigere er lyset og jo højere vil strømforbruget være.

Aqualight LED fås i længderne 51, 92 og 121 cm, samt tre forskellige farvekombinationer:

White / Red / Blue LED i 10.000 kelvin - hvid, rød og blå dioder.
White i 6000 kelvin - hvide dioder.
White / Blue i 6000 kelvin - hvid og blå dioder.

Derudover er der 26 cm. led lys i 10.000 kelvin, natlys på 50 cm med blåt lys og en model til saltvand, som har en højere lumens og derved giver et kraftigere lys.

LED akvarielys - lavere strømforbrug

En af de store fordele ved at bruge LED til akvariebelysning er, at strømforbruget er reduceret i forhold til almindeligt akvarielys og du kan derved spare en del strøm på elregningen.
Det er ikke unormalt, at kunne spare 50% på elregningen ved at skifte til LED, men det afhænger selvfølgeligt af hvor meget lys du ønsker på akvariet.

Vi anbefaler Aqualight LED som et godt prisvenligt alternativ til de mere bekostelige mærker på markedet og vi bruger dem selv på vores akvarier.

Aqualight LED - Nem montering

Aqualight fylder ikke ret meget og har en lav vægt. Dette gør at det er utrolig nemt at montere og det er helt op til hver enkelt om det skal monteres i eksisterende armatur eller skal ligge frit ovenpå dækglasset eventuelt.

Skal dit nye Aqualight LED monteres i et eksisterende armatur, så har vi små beslag til dette eller der er mulighed for at montere dem i begge ender, men ønsker du ikke at der skal bores nogen former for huller, så kan det nemt monteres med en lille klat silikone, grundet den lave vægt.

Aqualight 12V - Vælg den rigtige strømforsyning

Når du køber Aqualight LED, så skal du tilkøbe en 12V strømforsyning og her er det meget vigtigt, at du ikke køber en der er for lille, da den meget hurtigt vil gå i stykker.
En god hovedregel er, at du ikke må belaste din strømforsyning mere end 80%. Dette svarer til følgende forbrug på vores Aqualight 12V strømforsyninger:

Strømforsyning 12V 2A. 24 watt: anbefalet maksimal belastning: 19 watt.
Strømforsyning 12V 5A. 60 watt: anbefalet maksimal belastning: 48 watt.
Strømforsyning 12V 6A. 72 watt: anbefalet maksimal belastning: 58 watt.
Strømforsyning 12V 8A. 96 watt: anbefalet maksimal belastning: 77 watt.

Beregningen ovenfor er vejledende og er for at du får den optimale og længst mulig holdbarhed og levetid på din 12V strømforsyning.