Bøger

Fiskebøger

Én af de vigtigste ting en akvarieejer kan gøre er at researche de fisk, han eller hun gerne vil holde. Information om eksempelvis avls- og spisevaner og andre forhold, der kan have stor indflydelse på, hvordan du bedst holder dine fisk, kan gøre forskellen på en sjov og succesfuld hobby-oplevelse og en flok døde fisk på hånden. Det er derfor Maswanord fører informative fiskebøger om udvalgte ciclide-arter.

I vores udvalg har vi Malawi Cichlids In Their Natural Habitat (5. udgave), Tropheus In Their Natural Habitat, Tanganyika Cichlids In Their Natural Habitat (3. udgave), African Cichlids II Tanganyika 1 Tropheus og Malawi Cichlids In Their Natural Habitat (4. udgave). Fiskebøgerne er naturligvis rettet mod ciclide-ejere, som enten har brug for at lære mere om disse spændende fiskearter eller blot finder emnet interessant.

Gennem årene er Malawi ciclider, som er blandt de mest farverige ferskvandsfisk i verden, blevet meget populære blandt akvarister, da de er meget nemme at vedligeholde og avle i fangenskab. Og de seneste år er stadig flere akvarister, som er interesserede i fisks naturlige miljø, blevet inspireret til at tage turen til Malawi for at observere ciclider i søen selv. Kun de, som har gjort det, kan i sandhed forstå spændingen ved dette, men Malawi Cichlids In Their Natural Habitat giver alle en unik mulighed for at tage del i den glæde.

Fiskebogen taler om og illustrerer flere arter end i de tidligere udgaver (843 arter, af hvilke 822 er illustrerede). Forfatteren baserer bogen på mere end 1700 timers undervandsobservationer i Malawisøen og kategoriserer arterne på basis af habitatpreferencer, distribution, føde- og avlsvaner og farver. Over 1750 fantastiske billeder illustrerer den ciclide fauna over hele søen og viser fiskene i deres naturlige miljø.

Lignende spændende information videregives til den interesserede læser i vores andre bøger om ciclider. Holder du selv ciclider, vil Maswanords udvalg derfor uden tvivl hjælpe dig godt på vej mod at vide, hvordan du bedst passer på dine fisk.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Bøger
Pris fra: DKK299.00