Bøger

Fiskebøger

En af de vigtigste ting en akvarieejer kan gøre er at researche de fisk, han eller hun gerne vil holde. Information om eksempelvis avls- og spisevaner og andre forhold, der kan have stor indflydelse på, hvordan du bedst holder dine fisk, kan gøre forskellen på en sjov og succesfuld hobby-oplevelse og en flok døde fisk på hånden. Det er derfor Maswanord fører informative fiskebøger om udvalgte ciclide-arter.

I vores udvalg har vi Malawi Cichlids In Their Natural Habitat (5. udgave), Tropheus In Their Natural Habitat, Tanganyika Cichlids In Their Natural Habitat (3. udgave), African Cichlids II Tanganyika 1 Tropheus og Malawi Cichlids In Their Natural Habitat (4. udgave). Fiskebøgerne er naturligvis rettet mod ciclide-ejere, som enten har brug for at lære mere om disse spændende fiskearter eller blot finder emnet interessant.

Gennem årene er Malawi ciclider, som er blandt de mest farverige ferskvandsfisk i verden, blevet meget populære blandt akvarister, da de er meget nemme at vedligeholde og avle i fangenskab. Og de seneste år er stadig flere akvarister, som er interesserede i fisks naturlige miljø, blevet inspireret til at tage turen til Malawi for at observere ciclider i søen selv. Kun de, som har gjort det, kan i sandhed forstå spændingen ved dette, men Malawi Cichlids In Their Natural Habitat giver alle en unik mulighed for at tage del i den glæde.

Fiskebogen taler om og illustrerer flere arter end i de tidligere udgaver (843 arter, af hvilke 822 er illustrerede). Forfatteren baserer bogen på mere end 1700 timers undervandsobservationer i Malawisøen og kategoriserer arterne på basis af habitatpreferencer, distribution, føde- og avlsvaner og farver. Over 1750 fantastiske billeder illustrerer den ciclide fauna over hele søen og viser fiskene i deres naturlige miljø.

Lignende spændende information videregives til den interesserede læser i vores andre bøger om ciclider. Holder du selv ciclider, vil Maswanords udvalg derfor uden tvivl hjælpe dig godt på vej mod at vide, hvordan du bedst passer på dine fisk.
Vis som Gitter Liste

8 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

2 3 4 5
Faldende orden