Akvariedekoration

1 til 60 af 242

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 60 af 242

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dekorationer til akvarier

Ønsker du et dekorativt akvarium, så har vi hos Maswanord.dk et stort udvalg, som kan skabe en flot harmoni og ikke mindst stætte prikken over i'et. Se vores store udvalg i akvariedekorationer og få et flot og personligt akvarie.

Vi forhandler et stort udvalg i akvariebaggrunde, moduler, slimeline fra Arstone, som er baggrunde m.m. til alle størrelser akvarier i en rigtig god kvalitet og med flotte 3D effekter.

Hos Maswanord forhandler vi Hydors populære H2Show LED-lys, der er er vandtætte lamper til brug i dit akvarie. Lamperne fåes i farverne blå, grøn, hvid, rød eller mix og er den ideelle løsning til at skabe en hyggelig effektbelysning i dit akvarie. Brug lyset som en flot lysdekoration og til at sætte den rette stemning i aften- og nattetimerne. Lamperne monteres nemt i akvariet og benytter medfølgende 2 watts-LED-pærer og 5V transformator.

Af andre akvariedekorationer fører vi mallehuler fremstillet i keramik, der er et naturprodukt uden skadelige stoffer for dine fisk. På trods af navnet, er hulen også velegnet til andre typer af akvariefisk, der har behov for at kunne skjule sig. Mallehulerne kan placeres mange steder i akvariet - det er kun fantasien der sætter grænser.

Slutteligt er vi forhandler af en dekorativ kokoshule med en diameter på 12 centimer, der ligesom mallehulerne, kan benyttes af fiskene til at søge skjul og yngleplads.

Dekoration
Pris fra: DKK12.00