JBL Fiskefoder

JBL fiskefoder til akvariefisk

JBL er en af de større producenter af fiskefoder og en lang række af andre akvarieartikler og har været på markedet i mere end 60 år.
JBL har et motto "Progress through research" hvor deres mål er at alle dyr i akvariet, terrariet eller havedammen, har det så godt, at de yngler og det derved ikke bliver nødvendigt, at fange flere i naturen og ved gennemgående forskning i fiskene og ikke mindst i deres biotoper.
Vis som Gitter Liste

5 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Vigtigheden af fiskefoder

At vælge den rette type fiskefoder kan godt være lidt svært og der er rigtige mange meninger om dette emne,
Grundlæggende er jeg af den overbevisning, at den vigtigst forudsætning er, at fiskene vil spise den made de bliver serveret og især vildtfanget fisk, kan være meget kræsende og svære at få til at tage foderet til sig.
Fiskefoderet som du giver din fisk er med til at sikre, at de får den helt rigtige næring og alle nødvendige vitaminer, for optimal velvære, gengivelse af farver og reproduktion.

Har du flere fisk i akvariet, så er det vigtigt, at din sammensætning er korrekt, så du kan give alle fiske den korrekte føde, så det går eksempelvis ikke at sætte planteædere (herbivore) og kødædende (carnivore) sammen, da planteædere, som eksempelvis Tropheus ikke har godt af en kost med for meget animalsk indhold, da deres tarmsystem er ekstremt langt, så de kan udnytte de alger de spiser bedst muligt.

Er du i tvil om hvilket foder, som du skal bruge til dine akvariefisk, så hjælper vi gerne med råd og vejledning herom.