Testudstyr

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

Akvariet har brug for Testudstyr

At du forsyner dine akvariefisk med vand af høj kvalitet er med til at sikre at de er sunde, stressfri og lever længe. Almindelig vand fra hanen er ikke godt for akvarier, og det er eksempelvis nødvendigt at bruge vandbalsam for at sikre at vandet er egnet til fisk og planter. Det er også vigtigt at vedligeholde den ideelle kemiske balance, hvilket inkluderer hensyntagen til nitrit, nitrat, ammoniak og pH-niveau. Dens vedligeholdelse sikrer, at vandet forbliver klart og, at fiskene trives.

Stort udvalg af testudstyr

Maswanord forhandler testudstyr til akvarievand, som er nødvendigt for den vedligeholdelse. Vores produkter tester vandet og fastlægger om det ligger inden for de acceptable akvarievandsparametre.

Testudstyr hjælper dig til et sundt akvarie

Du kan her på siden finde vores testsætbokse, som måler diverse værdier af ammonium, nitrat, pH-værdi og karbonathårdhed. Maswanords testudstyr er yderst nøjagtigt og prisvenligt og er et af skridtene på vejen mod sjove oplevelser med et smukt, velholdt og sundt akvarie. Find dit produkt her på siden, og tag gerne kontakt til os med eventuelle spørgsmål.

Testudstyr
Pris fra: DKK49.00