Filtermateriale

Filtermateriale

Enhver akvarist bør sikre sine fisks sundhed ved, at udskifte vandet med jævne mellemrum, men udskiftning af vandet alene opretholder ikke akvariets naturlige kvælstofbalance. Det bør akkompagneres af en effektiv pumpe, der suger vandet gennem sit filter og ud i akvariet igen. Efter et stykke tid har filtre brug for at skiftes ud, og Masword fører derfor et bredt sortiment af filtermaterialer, blandt hvilket du utvivlsomt kan finde det rette til din pumpe. Blandt vores solgte mærker finder du blandt andet Eheim, Preis, GN Luftheber og Sera, som tilbyder produkter blandt hvilke der eksempelvis er finfiltermaterialer og grovfiltermaterialer, filtermaterialer, der egner sig bedst til henholdsvis udvendige og indvendige pumper, filtermaterialer, der passer bedst til store akvarier og andre der passer bedst til små, og filtermaterialer, der egner sig bedst til ferskvand og andre til saltvand eller havedamme. Tag et kig på vores produkter, og du vil se, at vi kort sagt dækker hele spektret.

Filtermaterialer - En vigtig del

Filtermaterialer er det produkt, som sættes i pumpefiltret og rent faktisk filtrerer vandet og fjerner urenheder. Filtre frafiltrerer eksempelvis nitrit og ammonium, som fisk udskiller som afføring og er meget giftigt. Dette giver den rette vandbalance i akvariet og et sundt klima for dine fisk. Dermed ses, at et filtermateriale i god kvalitet er vitalt for et velholdt akvarie, og står du og mangler et godt produkt, har Maswanord lige det, du leder efter.

Vedligeholdelse af filtermaterialer

Det er vigtigt at huske på kun at skylle filtermaterialet i rent, koldt vand, når du renser pumpen, da sæbe og andre traditionelle rengøringsmidler er ren gift for dine fisk. Står du og mangler filtermaterialer til en udvendig pumpe, skal du sandsynligvis have flere forskellige slags materialer til at sidde i den, da den type pumpe ofte har flere rum, der hver især udfører forskellige filtreringsopgaver mht. til varierende grovhed af akvariets urenheder. Der er mange variabler at overveje, når du skal vælge filtermateriale, så har du spørgsmål til hvad netop du har brug, må du meget gerne kontakte os.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 104

Page
2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 104

Page
2 3 4 5
Faldende orden