Ziss Egg Tumbler

Hos Maswanord.dk finder du et stort udvalg i Egg Tumblere fra Ziss til udrugning af æg fra dine akvariefisk.

Ziss Egg Tumbler - hvad er det?

En egg tumbler / rugemaskine til akvariefisk, er en måde at udruge fiskenes æg kunstigt på, hvor du samtidig har en meget stor succesrate for udklækning.
Vi er rigtig mange som holder mundrugende cichlider fra Malawi og Tanganyika søerne og til tider kan det, være svært at få hunnerne til at holde skufferne med æggene, indtil ungerne er klart til at stå på egne ben.
Grunden hertil kan være mange, men jeg har selv haft cichlider, hvor hunnerne ikke har fået lov, til at gå tiden og da de dominerende hanner har været meget aggresive og har er en egg tumbler helt perfekt.

Egg tumblerne fra Ziss er fremstilet i meget høj kvalitet og kan derfor genbruges gang på gang.

Succesraten for udklækning / udrugningen af æggene skal fines i selve designet af egg tumblerne, idet at æggene konstant er i bevægelse og samtidig får tilført frisk og iltrigt vand. Den kontinuerlige bevægelse af æggene betyder, at har en meget lavere risiko for at æggene skimler.

Alle Ziss egg tumblerer leveres komplet med tumbler, luftsten, slange m.v. Det eneste du skal gøre er, at tilslutte din luftpumpe og så er du klar til at gå igang.

Under hver enkelt model af Ziss egg tumblerne, finder du informationer om hvilken størrelse fisk, den enkelte model er bedst egnet til.
Vis som Gitter Liste

4 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

2 3 4 5
Faldende orden