Akvarier

Akvarier og akvarieborde

Hos Maswanord finder du et bredt udvalg i akvarier fra AkvaStabil og Juwel, hvor det er muligt at få et flot tilhørende akvariebord / kabinet, som passer i farve og ikke mindst design.
Der er mange faktorer som spiller ind, når der skal anskaffes et nyt akvarium og derfor har vi valgt AkvaStabil og Juwel akvarierne, da disse to producenter dækker de flestes behov.

Hvilket akvarie man skal vælge afhænger af mange faktorer, herunder hvilken type akvariefisk man ønsker at holde og mest af alt, hvor meget plads der er til rådighed, hvor det nye akvarie skal stå.

AkvaStabil akvarier og akvarieborde

AkvaStabil er kendt for deres flotte design både på akvarier og akvarieborde. Deres serie af akvarier og akvarieborde, består af Move og Fusion.

AkvaStabil Move Akvarium - Dansk design akvarium

Move er AkvaStabils top serie af akvarier, som er designet af danske designere, med fokus på funktionalitet og kvalitet.
Move er med flotte gavlstykker i aluminium, hvor bundrammen er ekstra høj, så den skjuler gruskanten. Mange praktisk features med fuld åbning af låget, forborede huller i bunden til tilslutning af udvendigt filter, aftagelige tværstivere og mange flere ting.

AkvasStabil Move fås i to farver med sort eller hvidt låg og i størrelsen 160 liter til 720 liter, hvortil der fås Move akvariebord i samme flotte matchende farve.

AkvaStabil Fusion Akvarium

Fusion fra AkvaStabil, har mange af de samme features fra Move akvariet, men er lidt lavere, anden glastykkelse og ingen forborede huller i bunden.
Fusion serien er mere prisvenlig end Move, men du får stadig et flot designet akvarium med flotte aluminiuns kanter, foderhul og låg som kan løftes af akvariet i et samlet stykke.

AkvaStabil Fusion fås i størrelsen 144 liter til 720 liter og Fusion akvariebord i hvidt, fremstillet i kraftig 19 mm. melaminplade.

Juwel akvarier og akvariekabinetter

Hos Maswanord har vi et bred udvalg i akvarier og kabinetter fra Juwel. Juwel akvarier og kabinetter er fremstillet i Tyskland og her er kvalitet og design i top. Du får et flot akvarium, som passer ind i de fleste hjem.

Juwel akvarierne fås i farverne sort, hvid, mørkt træ og lyst træ, samt akvarierne leveres med pumpe, filter med filtermateriale, varmelegeme og LED akvarelys.
Det er muligt at tilkøbe et flot Juwel akvariekabinet i samme flotte matchende farve som akvariet.
Køber du et Juwel akvarium er det næsten klar til at blive sat op med det samme.

Vi fører Juwel akvarierne i følgende serier. Juwel RIO, Juwel Vision, Juwel Lido og Juwel Trigon.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 128

Page
2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 128

Page
2 3 4 5
Faldende orden