LED

LED-lys til akvarie

Vi kan alle lide ideen om at have sparet en masse penge da vi sammensatte vores smukke akvarie med fantastiske farver og lysdæmpere, og vælger du at købe LED-lys, opnår du netop det. LED-lys er så energibesparende, at det næsten er utroligt så meget, du sparer på elregningen. Maswanord fører mange forskellige LED-lys, som alle har funktioner, der vil forstærke æstetikken af dit akvarie og spare dig en masse penge.

Vigtigheden af akvarielys

Akvarielys spiller en stor rolle i vedligeholdelsen af akvariets vandkvalitet og understøtter et stressfrit miljø for dine fisk. Akvarielys varierer på både farve- og styrkespektret over diverse lyskilder som fx LED-lys, fluorescerende lys, halogenlamper og glødelamper. Diverse akvarielys er specialdesignede til forskellige akvariestørrelser og vanddybder og de varierende fisk og planter, der lever i akvariet. Fordi forskellige fisk, planter og koraller trives under forskellige lysforhold, afhænger dit valg af lys af dit akvaries størrelse og typen af fisk, du holder. Små akvarier kan blive udstyret med små lys med lav styrke, mens mere intense lys anbefales til dybere akvarier, da lys har sværere ved at bevæge sig gennem dybt vand.

Store fordele ved LED-lys

LED-lys har mange fordele sammenlignet med andre lystyper til akvariebrug. Med mærkbare energibesparelser, fantastiske farve- og stråleeffekter og lang levetid, er LED-lys i disse dage et sublimt alternativ til mere traditionelle akvarielys. Maswanord deler din interesse for fisk og ønsker derfor, at du får mest muligt ud af dine LED-lys, så sørg eksempelvis for at udforske alle de farvemuligheder, LED gør mulig. Sid ikke fast på blot én eller to farver, men prøv eksempelvis vores Sera LED X-Change Daylight Sunrise 820-produkt, som giver en flot effekt i akvariet ved at fremhæve fiskenes naturlige farver. Eller hvad med vores Sera LED X-Change Plantcolor Sunrise 1120, som giver mulighed for at skabe smarte effekter som solnedgang, solopgang og justering af lysstyrken? Hvis du bruger op til flere farvespektre, så prøv eksempelvis at dæmpe én og hæve en anden, og se den flotte effekt!

Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 111

Page
2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 111

Page
2 3 4 5
Faldende orden