LED Bar

Hos Maswanord.dk har vi et stort udvalg i LED akvariebelysning og vores LED bar / LED skinner er et rigtigt godt og gennemtestet produkt.

Vores LED bar / LED skinner til akvariebelysning fås i mange forskellige længder, så LED baren er nem at tilpasse dit armatur eller lignende.

Hvorfor LED Bar til akvariebelysning?

LED er fremtidens belysning til akvarier og hen over ganske kort tid, har vi set at de almindelige T8 og T5 rør er kraftig på tilbagegang og ikke længere bliver brugt i ret mange akvarier og grunden hertil er at LED til akvariebelysning er ved at finde et prisniveau, hvor alle kan være med.

Der er flere fordele ved at vælge LED lys og den primære er det lavere strømforbrug og den lange levetid, som LED barene har set i forhold til T8 eller T5 rør.

Vores sortiment af LED bar vil blive udvidet i nærmeste fremtid, så det kommer til at omfatte flere forskellige LED bars / LED skinner med forskellige kelvin og farver.

Alle vores LED bar / LED skinner er IP68 godkendt, hvilket betyder at de er vand -og stænktætte, samt alle er monteret med 2 meter langt strømkabel.

Det kan være svært at vælge hvilken kelvin der passer til lige dit akvarium og dine akvariefisk, men som hovedregel kan man sige, at jo højere kelvin er, jo mere kold hvidt / blåligt bliver lyset.

Vores LED Bar / skinner fås på nuværende tidspunkt i følgende modeller. 7000 kelvin, 10000 kelvin, Blue/White og RGB.

Vis som Gitter Liste

15 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

15 varer

2 3 4 5
Faldende orden