Akvariebaggrunde

Hos Maswanord.dk forhandler vi akvariebaggrund, akvariemoduler og slimline baggrunde fra ARSTONE.

ARSTONE er produceret i Europa og er et firma, som lægger vægt på en miljømæssig fremstilling af deres produkter og anvender ingen kemikalier eller stoffer, som kan være til skade for mennesker eller dyr.

Vi har et stort udvalg i akvariebaggrunde til alle typer akvarier, som tropiske akvarier, saltvandsakvarier eller cichide akvariet.

Akvariebaggrunde

Tag et kig på alle de flotte akvariebaggrund fra ARSTONE, som er mulige at få, til selv de helt store akvarier. Som standart kan alle baggrunde leveres i størrelsen op til 300x80 cm og enkelte modeller i 300x100 cm. I de store størrelser, vil akvariebaggrunden blive leveret i to stykker.

Vi har akvariebaggrunde til alle størrelser af akvarier også til de mindre akvarier, hvor man ønsker at montere en flot dekorativ 3D akvariebaggrund.
Baggrundene fås i flere farver, Basalt Gneiss, White Limestone, Grey Gneiss og Red Gneiss, men udvalget af farvekombinationer forventes udvidet i løbet af kort tid.

Dybden på en akvariebaggrund er meget variende og vores modeller hos Maswanord.dk har en dybde fra 2 - 53 cm. på de dybeste punkter.

Ønsker du at have et baggrundsfilter i dit akvarium, så tage det med i overvejelsen, når du vælger din nye baggrund, da det er muligt at have baggrundfilter i nogle af de dybe modeller, uden at akvariebaggrunde skal rykkes frem i akvariet.

Alle baggrundene fra ARSTONE er nemme at tilpasse og udskæring til udstrømmer og filterriste klares let, med en fintakket sav og hulbor.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 233

Page
2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 233

Page
2 3 4 5
Faldende orden