Akvarieartikler

Hos Maswanord.dk finder du et stort udvalg af akvarieartikler. Vi har et bredt sortiment af billigt tilbehør til akvariet!

Den daglige omgang

Hverdagen med akvarie bliver nemmere og bedre med de rette akvarieartikler. Hos os finder du alt fra fiskefoder til pincetter, der kan bruges til at vedligeholde planter. Fisk har godt af at leve i et stabilt miljø. Det kan du skabe ved hjælp af foderautomater eller et termometer, så du altid er sikker på at dine fisk lever under optimale forhold.

Når der er problemer

Selvom du passer og plejer dit akvarie vil der opstå udfordringer fra tid til anden. Dine fisk kan blive ramt af sygdom, og så er det godt at have mulighed for at isolere fisken, så den ikke smitter de andre. Akvariet kan også blive hærget af ubudne gæster, såsom alger og snegle. Hos os finder du et bredt udvalg af produkter, der kan afhjælpe disse plager.

Avl og yngel

Når dine fisk yngler er det vigtigt at være ekstra opmærksom. De nye fisk er meget små, og vil ofte blive spist af de andre fisk. Dette gælder også, selvom du måske kun har små fisk, såsom guppyer. Derfor er det godt at holde de små fisk adskilt fra de andre, indtil de bliver for store til at blive spist. Hos os finder du et bredt udvalg af netkasser og Ziss EZ Breeder boxe, der kan bruges til dette formål.

Luft og ilt

Dine fisk befinder sig i et lukket miljø. Derfor er det vigtigt at du sørger for de får de optimale forhold. Det er blandt andet vigtigt at sørge for at vandet bliver tilstrækkeligt iltet. Derfor finder du hos os diverse akvarieartikler, der sikrer at dit akvarie konstant får tilført frisk ilt til akvariet.

Transport

Et akvarie kan godt være en udfordring at flytte - og det kan fiskene også. Med de rigtige akvarieartikler går det nemmere. Se vores udvalg af fiskeposer og fangstnet - så er du udstyret til at fange og transportere dine fisk!
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 188

Page
2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 188

Page
2 3 4 5
Faldende orden