Akvarieartikler

1 til 60 af 172

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 60 af 172

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hos Maswanord.dk finder du et stort udvalg af akvarieartikler. Vi har et bredt sortiment af billigt tilbehør til akvariet!

Den daglige omgang

Hverdagen med akvarie bliver nemmere og bedre med de rette artikler. Hos os finder du alt fra levende foder til pincetter, der kan bruges til at vedligeholde planter. Fisk har godt af at leve i et stabilt miljø. Det kan du skabe ved hjælp af foderautomater eller et termometer, så du altid er sikker på at dine fisk lever under optimale forhold.

Når der er problemer

Selvom du passer og plejer dit akvarie vil der opstå udfordringer fra tid til anden. Dine fisk kan blive ramt af sygdom, og så er det godt at have en isoleringsbeholder, så de ikke smitter hinanden. Akvariet kan også blive hærget af ubudne gæster, såsom alger og snegle. Hos os finder du et bredt udvalg af produkter, der kan afhjælpe disse plager.

Avl og yngel

Når dine fisk yngler er det vigtigt at være ekstra opmærksom. De nye fisk er meget små, og vil ofte blive spist af de andre fisk. Dette gælder også, selvom du måske kun har små fisk, såsom guppyer. Derfor er det godt at holde de små fisk adskilt fra de andre, indtil de bliver for store til at blive spist. Hos os finder du et bredt udvalg af netkasser og beholdere, der kan bruges til dette formål.

Luft og ilt

Dine fisk befinder sig i et lukket miljø. Derfor er det vigtigt at du sørger for de får de optimale forhold. Det er blandt andet vigtigt at sørge for at vandet bliver tilstrækkeligt iltet. Derfor finder du hos os diverse akvarieartikler, der sikrer at dit akvarie konstant får frisk luft.

Transport

Et akvarie kan godt være en udfordring at flytte - og det kan fiskene også. Med de rigtige akvarieartikler går det nemmere. Se vores udvalg af fiskeposer og fangstnet - så er du udstyret til at fange og transportere dine fisk!

Akvarieartikler
Pris fra: DKK5.00