Fiskefoder Til Akvariefisk

Der findes mange forskellige typer af fiskefoder til akvariefisk på markedet og det kan derfor ofte være svært at vælge det rette foder til netop dine akvariefisk.

Alt i fiskefoder til dine akvariefisk

Hos Maswanord finder du altid et stort udvalg af foder til ethvert formål og enhver type fisk. Vores udvalg består blandt andet af basal grundfoder, der kan dække behovet hos en lang række akvariefisk, men også af en række specialprodukter, der er særligt velegnet til netop din fisketype.
Vi fører blandt andet fiskefoder fra de kendte kvalitetsmærker Tetra, Sera, New Life Spectrum, Hikari og Tropical. Dette store udvalg sikrer, at vi er leveringsdygtige i foder til lige netop din type fisk og vi tilbyder blandt andet foder i form af blandt andet granulat, sticks eller flagefoder.
Disse specialprodukter kan, udover at sikre dine fisks sundhed, være med til at fremhæve fiskens flotte farver. Vi fører blandt andet farvefremhævende foder fra kvalitetsproducenterne Tropical og Tetra, der fremstiller en lang række produkter til mange forskellige typer akvariefisk.
Fiskefoder der er fremstillet specifikt til hver enkelt art har den fordel, at det næringsmæssigt er nøje sammensat efter fiskenes behov. Dette sikrer livlige, sunde og farverige fisk.

Gode råd til fodring af fisk

Det er vigtig at du sætter dig ind i dine akvariefisks behov for føde, da deres behov er meget forskellige og vores akvariefisk kan inddeles i følgende grupper:

Herbivore - Akvariefisk der udelukkende er planteædere.
Carnivore - Er fisk der lever udelukkende af animalsk føde (Rovdyr).
Omnivore - Er altædende akvariefisk der både spiser både grønt og kød.

De store forskelle på akvariefiskene og deres foder, betyder at der er meget forskel på hvor meget tid de skal bruge for at få dækket der behov.
En rovfisk kan hurtigere få stillet sulten i modsætning til en algespisende Tropheus eksempelvis, som bruger meget af dagen på at "græsse" de grønne alger.

Det er derfor vigtig at du fodrer dine akvariefisk efter deres behov og gerne flere gange om dagen i små mængder, så du ikke kommer til at overfodre dem og de bliver syge.
Er du i tvivl om hvilket fiskeoder du skal bruge, så hjælper vi dig gerne med råd og vejledning.

Der er mange meninger om hvilket fiskefoder som er bedst, men her er min klare anbefaling at hvis dine akvariefisk trives med det foder du giver dem, så er der ingen grund til at skifte det ud med en anden type eller producent.
Vælger du at udskifte eller give dine akvariefisk en ny type foder, så er det vigtig at du gør det over en periode, hvor du giver dem det samme foder tidligere, sammen med det nye.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 249

Page
2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 249

Page
2 3 4 5
Faldende orden