Akvastabil Move 576 Liter Hvid

9.750,00 kr.
Bestillingsvare
SKU
MNA90160W
Akvastabil Move 576 Liter Hvid Akvarium.
Move Akvarier,
Mærke:

Akvastabil Move 576 Liter 160x60x60 cm. Hvid.

Akvastabil Move er top of the art dansk produceret akvarier, hvor design og ikke mindst kvalitet er gået op i en højere enhed.

Alle Move akvarierne er med flot aluminiumsramme i top og bund, samt låg som kan fås i farverne hvid og sort.

Akvastabil Move er med forboret to hulboringer i bunden af akvariet, hvor det er muligt at lave en skjult installation af pumpens slanger.
Ønskes det ikke at bruge de to gennemføringer i bunden, så medfølger der to propper til aflukning af hullerne.

Låget på Akvastabil Move er lakeret hvid, hvorved der opnås den mest optimale spredning af lyset over hele akvariets overflade.
Endvidere er der i låget to foderdæksler, hvorved det er nemt og hurtigt at fodre dine akvariefisk, samt tilslutte en foderautomat i forbindelse med ferie og lignende.
Foderdækslerne kan nemt skilles ad og rengøres efter behov.
Låget er monteret med kraftige beslag og to holdepinde, en i hver side, som folder låget fuldt åbent, så det er nemt at arbejde i akvariet, samt tilpasse akvariets belysning.
Skulle det være nødvendig, så kan låget løftes helt af akvariet.

Akvastabil Move måler: 160x60x64 cm. inklusiv låg.

Alle Akvastabil Move akvarier er bestillingsvare og lagerføres ikke, hvilket betyder at der må forventes en leveringstid på 2 - 5 dage.
Fri fragt gælder ikke akvarier, akvarieborde og akvariekabinetter, grundet den høje vægt og størrelse, da disse ting skal leveres med fragtmand.