Akvastabil Fusion 144 Liter Akvariebord

1.275,00 kr.
Bestillingsvare
SKU
MNAK10080W
Akvastabil Fusion 144 Liter Akvariebord / Akvariekabinet.
Mærke:
Akvariebord / Akvariekabinet til Akvastabil Fusion 144 liters akvarium.

Akvariebordene til Fusion serien fra Akvastabil er designet i et minimalistisk design, hvor der mellem lågerne er monteret en flot aluminiumsprofil.

Akvariebordet er fremstillet i stærk hvis melaminplade, hvor de bærende dele er i 19 mm. og låger same hyller er i 16 mm.
Integreret false på lågernes kanter, går det nemt at få fat i lågens kant og limet kantbånd på akvariebordets kanter, giver en ekstra modstandsdygtighed overfor vand og fugtskader.

På bagsiden af akvariebordet er der to gennemføringshuller, så det er let at trække slanger og ledninger ind og ud af bordet. Endvidere er der hul i skillepladen, så det er nemt at trække slanger og ledninger i bordets indvendige rum.
Alt efter akvariebordet størrelse, så leveres dette med to eller tre hylder, som kan placeres efter eget ønske, samt kraftige justerbare ben, som nemt justeres indvendigt i akvariebordet.

Akvariebord / akvariekabinettet til Akvastabil Fusion 144 liter måler: 80x40x69 cm og er med 2 låger. Akvariebordet passer til alle akvarier med målene 80x40 cm.

Alle akvarieborde til Fusion akvarier er ikke lagervare og der må forventes en leveringstid på 3 - 5 dage. Endvidere leveres disse ikke fragtfrit. da akvariebordene skal leveres med fragtmand.