Eheim 3583 autofeeder+

599,00 kr.
Bestillingsvare
SKU
MN3583220
Eheim 3583 WiFi autofeeder Foderautomat.
Foderautomater,
Mærke:
Eheim 3583 autofeeder+ WiFi Foderautomat.

Den nye Eheim autofeeder+ foderautomat giver dig nye muligheder og funktioner, da denne model er med digital WiFi styring.
Med den nye styring får du mange flere muligheder og giver dig mulighed for at overvåge, programmere og ændre flere forskellige indstillinger via din PC, tablet eller smartphone.

Foderautomaten er beskyttet mod overfodring og du kan nemt indstille fodringstiderne og den ønskede mængde, som din fisk skal have. Derudover er det muligt at give din fisk en fodringsfri dag, hvis dette ønskes.
Er du taget på sommerferie, så er det muligt, at få en mail, når foderautomaten er ved at løbe tør.

Det er muligt at koble din foderautomat sammen med de andre WiFi produkter fra Eheim, herunder det nye Eheim Thermocontrol +e, som kan advare dig, hvis temperaturen i akvariet er for høj og har du tilsluttet et udvendigt Eheim Professionel 5e eksternt filter, er det muligt at reducere eller øge flowet i 10 minutter under fodringen.

Eheim 3583 er med luftventileret foderkammer, samt leveres med beslag, så det er muligt at montere foderautomaten på akvariets kant eller over et åbent terrarium.
Eheim 3583 autofeeder+ er ikke batteridrevet og skal tilsluttes en stikkontakt i forhold til deres andre foderautomater i sortimentet og har en kapacitet på ca. 125 ml.