Powerhead & Cirkulation

Powerheads & cirkulationspumper til akvariet

Der findes et utrolig stort udvalg af powerheads og cirkulationspumper til at skabe ekstra cirkulation i akvariet og her er der utrolig stor forskel på hvilken pumpe, som netop passer til dit akvarium.

Hos Maswanord.dk fører vi et bredt udvalg af powerheads, som er velegnet i forbindel med HMF filter, filter i moduler, baggrundsfilter og ikke mindst skabe mere flow i akvariet.

Cirkulationspumperne er beregnet til at skabe mere flow og strøm i akvariet og ikke anvendeligt til akvariefilter. Grunden hertil er at cirkulationspumper, har en meget lav løftehøjde og derved ikke kan suge ret meget vand igennem filteret og samtidigt har et forholdsvis stort udstræmningsområde, set i forhold til et powerhead.

Flere modeller af cirkulationspumperne har mulighed for nem justering af flow og ikke mindst mulighed for at lave en bølgeeffekt i akvariet, samtidigt med at strømforbruget er i den meget lave ende.

Hvilken størrelse pumpe skal jeg vælge

Det er vigtigt at du finder det rigtige powerhead eller cirkulationspumpe til dit akvarie og du bør derfor have følgende i mente.
Hvor stort er akvariet, samt hvilken type fisk og ikke mindst hvor mange fisk er der i akvariet.
En god regel er at vælge en pumpe som lige yder lidt ekstra og du derved undgår at pumpen bliver for lille.

Vi hæjlper dig gerne med at finde det powerhead eller cirkulationspumpe, som passer til dit akvarium.

56 vare(r)

pr. side

56 vare(r)

pr. side

Powerhead & Cirkulation
Pris fra: DKK99.00